Speak Dog

Hundkurser

Här nedan hittar du alla hundkurser vi håller hos Speak Dog!

OBS!


För tillfället har vi inga hundkurser planerade pga semester. 

Håll utkik framöver efter nya kursstarter till hösten, eller boka en privatkurs!

Vårt kursutbud

Valpkurs


Har du nyss fått hem en ny liten familjemedlem och vill ge den en bra start på livet? Vill du ge din valp möjligheten att under ordnade former kunna vistas nära andra hundar och få träna på det den behöver för att växa, må bra och skapa hållbara vardagssituationer? I så fall är Speak dog's valpkurser något för dig!


Läs mer och se kommande kursstarter

Unghundskurs


Har du en unghund hemma och vill komma igång med den viktiga grundträningen? Har du kanske kört fast och behöver hjälp att bygga upp en stabil och pålitlig relation? På unghundskursen får din hund lära sig att uppföra sig i olika vardagssituationer - även när det finns roliga hundkompisar som lockar i närheten!


Läs mer och se kommande kursstarter

Kurs i vardagslydnad


Vill du aktivera och lära känna din hund på djupet, samt få till en trivsam vardag tillsammans med din hund? Behöver du tips och råd för hur du kan få din hund att uppträda som den bör i olika vardagssituationer? Då är en kurs i vardagslydnad något för er!


Läs mer och se kommande kursstarter!

Vart håller vi kurser?


Vår verksamhet utgår ifrån stadsdelen Hagastaden/Vasastaden i Stockholms innerstad där vi har kurserna utomhus i parkområden, lugnare gräsplaner m.m. Därför är det kläder efter väder som gäller, samt att man tar med sig eget sittunderlag till både hundägare och hund.

Mer information om exakta platser fås på mail/sms i god tid innan kursstart. 

Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna!

Vad våra tidigare kursdeltagare tycker

”Julia hade en klar plan för kurstillfällena samtidigt som hon på ett flexibelt sätt kunde forma information efter mina behov. Hon hade dessutom ett väl förberett material som jag kan gå tillbaka till.
Bra hemuppgifter mellan kurstillfällena.”

Marie Ö.”Trygg hjälp, flexibel i planering utifrån vad som passade hundarna bäst.”

— Fredrik J.

Osäker på vilken kurs du ska boka? Maila oss!

Vi svarar oftast inom 1-2 arbetsdagar

 
 
 
 
 

Villkor och policyer

Här nedan kan du läsa vilka villkor och policyer som gäller när du bokar kurser hos Speak DogDETTA GÄLLER FÖR HUNDAR OCH HUNDÄGARE SOM DELTAR I KURSERNA:

För samtliga kurser gäller det att hundarna är vaccinerade. För valpar under 12 veckor räcker det med att första vaccinationen är genomförd.

Ägarens ansvar. Kurserna kommer att vara utomhus så länge som det är möjligt. Vi tar hänsyn, håller avstånd och tänker på varandra.


ANMÄLAN:

Anmälan skall ske på mail eller via kontaktformulären på hemsidan. När du skickar iväg en anmälan så godkänner du automatiskt villkoren för kurser och privatträning.


BEKRÄFTELSE:

Vid anmälan får du en kallelse till den kursen du har anmält dig till. Titta igenom din anmälan och kontrollera att allt stämmer. Får du inte detta mail inom 48h har något gått fel. Kontakta gärna mig om detta.


BETALNING:

Betalningar för hundkurser ska genomföras senast 14 dagar innan kursstarten. Har du bokat kurs med väldigt kort varsel så skall betalningen vara oss till handa absolut senast 48h innan kursstart. Förseningsavgifter tillkommer vid försent inbetalt kursavgift.


PLATS PÅ KURSEN:

För att bekräfta att du vill ha kvar din plats på kursen, ber vi dig att betala fakturan minst 14 dagar innan kursen startar. Om du inte betalar i tid, riskerar du att mista din plats på kursen.


AVBOKNING:

Om du inte längre vill ha din plats på kursen, avboka då genom att skicka ett mail till kontakt@speakdog.se , så riskerar du inte att bli betalningsskyldig. Enligt konsumentlagen måste avbokning ske inom 14 dagar efter anmälan. En administrativ avgift kan komma att tas ut med 20% för att täcka administrativt arbete om du avbokar för tätt inpå kursstart. Om du har bokat kurs efter att dessa 14 dagar passerat, är det avbokning senast 48 timmar innan kursstart som gäller.


INSTÄLLDA KURSTILLFÄLLEN:
Kurstillfällen kan komma att ställas in vid t.ex extremväder. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen.

Kurstillfällen kan även ställas in om din instruktör är sjuk eller vid annan oförutsedd händelse. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen.
Speak Dog förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda innan kursstart. Då återbetalas hela beloppet för kursen till dig.

Speak Dog förbehåller sig rätten att ställa in påbörjad kurs (kurs som redan haft ett eller fler tillfällen) vid exempelvis sjukdomsfall eller andra oförutsedda händelser. Då erbjuder vi nya kurstillfällen till kursdeltagaren i ett värdebevis via e-post eller så återbetalas den andel av kursavgiften som återstår (beroende på hur många kurstillfällen som varit) till kursdeltagaren.


BINDANDE ANMÄLAN:

En anmälan till kurs betraktas som bindande och att du har läst och accepterat villkoren.


ÅNGERRÄTT:

Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra din anmälan inom 14 dagar från anmälan. Om du ångrar dig efter att dessa 14 dagar har passerat eller om kursen redan har börjat, är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.


SJUKDOM OCH NÄRVARO:

Vid sjukdom för dig eller din hund som inträffar före kursens start återfås hela beloppet tillbaka med avdrag på 20% för administrativa kostnader.

Detta mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.
Om du av någon anledning inte kan närvara vid ett kurstillfälle anses det tillfället vara förbrukat. Du kan inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare eller få ekonomisk kompensation. Inga privatlektioner erbjuds för missad närvaro.


Integritetspolicy på Speak Dog's hundkurser

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss.
Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.


PERSONUPPGIFTER

Vi kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av kursavgift, och du kan alltid begära att få se vilka personuppgifter vi har i din profil. Vanligtvis är det uppgifter som e-mailadress, telefonnummer, familjemedlemmar som har varit med på kurs. Det finns även information om vilka kurser ni har gått och varit intresserad av.


UNDER KURSTILLFÄLLENA

När du går på kurs hos oss tar vi alltid bilder på hundarna som sparas. Detta läggs då och då upp på sociala medier och kan komma att användas i framtida kampanjer eller vissa reklambilder. Det är endast bilder på hundar som läggs upp och skulle vi någon gång vilja lägga upp en bild på dig så kommer vi alltid fråga dig först.


NÄR SPARAS PERSONUPPGIFTER?

Speak Dog lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.
Vi sparar dina personuppgifter, namn, e-mailadresser, korrespondens i följande fall:
• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Speak Dog's aktiviteter.

• När du beställer/använder Speak Dog's tjänster och produkter.
• När du kontaktar oss och frågar om något eller visar intresse på annat sätt.


HUR ANVÄNDER VI PERSONUPPGIFTER?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av information, kallelser och marknadsföring.


VILKA PERSONUPPGIFTER LAGRAS?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om order och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.


DITT GODKÄNNANDE

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Speak Dog lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Speak Dog'sköpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.


VI LÄMNAR INTE UT DINA PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än ansvarig på Speak Dog's.
På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/


OM DU HAR FRÅGOR ÄR DU ALLTID VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

kontakt@speakdog.se