Vår verksamhet

Om företaget

Speak Dog (tidigare Julias Hundkurser) grundades av Julia Alpsäter i början av Januari 2022 med syftet att leverera tips, coachning och förändring till hundägare i Stockholms innerstad. Vi håller i kurser som vi verkligen brinner för, som ger resultat och vår hundinstruktör är kunnig och hjälpsam med allt inom allmänlydnad.

Bakom Speak Dog

Julia är en certifierad hundinstruktör som efter att ha studerat till både hundskötare och hundinstruktör i två år, började hålla i kurser redan hösten 2021.  Vid sidan om kurserna jobbar hon i djurbutik, samt som hundfotograf och har arbetat med bland annat kända varumärken som Collar of Sweden.

Julia har levt med hundar av olika karaktär hela livet och har långt innan sin utbildning hjälpt många hundägare med alla möjliga olika problem. 

Att göra skillnad, skapa glädje och lösa folks problem har alltid varit en passion i Julias liv. Något som varit en viktig del i resan för Julia är att bevisa att det faktiskt går att ändra på nästan vilket oönskat beteende som helst, bara viljan och rätt tankesätt finns där.


Utbildningar & meriter

Hundinstruktör Julia Alpsäter, 22 år

 
Certifierad hundinstruktör
Utbildad hundskötare
Utbildad fotograf
Ägare till två egna hundar
Livslång erfarenhet i hundar av många olika raser och egenskaper