Villkor & policyer - hundkurser

Villkor för hundkurser hos Speak Dog


Detta gäller för hundar och hundägare som deltar i kurserna:

För samtliga kurser gäller det att hundarna är vaccinerade. För valpar under 12 veckor räcker det med att första vaccinationen är genomförd. Ägarens ansvar. Kurserna kommer att vara utomhus så länge som det är möjligt. Vi tar hänsyn, håller avstånd och tänker på varandra.

Anmälan:

Anmälan skall ske på mail eller via kontaktformulären på hemsidan. När du skickar iväg en anmälan så godkänner du automatiskt villkoren för kurser och privatträning.

Bekräftelse:

Vid anmälan får du en kallelse till den kursen du har anmält dig till. Titta igenom din anmälan och kontrollera att allt stämmer. Får du inte detta mail har något gått fel. Kontakta gärna mig om detta.

Betalning:

Betalningar för hundkurser ska genomföras senast 14 dagar innan kursstarten. Har du bokat kurs med väldigt kort varsel så skall betalningen vara oss till handa absolut senast 48h innan kursstart. Förseningsavgifter tillkommer vid försent inbetalt kursavgift.

Plats på kursen:

För att bekräfta att du vill ha kvar din plats på kursen, ber vi dig att betala fakturan minst 14 dagar innan kursen startar. Om du inte betalar i tid, riskerar du att mista din plats på kursen.

Avbokning:

Om du inte längre vill ha din plats på kursen, avboka då genom att skicka ett mail till mail@mail.se, så riskerar du inte att bli betalningsskyldig. Enligt konsumentlagen måste avbokning ske inom 14 dagar efter anmälan. En administrativ avgift tas ut med 20% för att täcka administrativt arbete. Om du har bokat kurs efter att dessa 14 dagar passerat, är det avbokning senast 48 timmar innan kursstart som gäller.

Inställda kurstillfällen:

Kurstillfällen kan komma att ställas in vid t.ex extremväder. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen. Kurstillfällen kan ställas in om din instruktör är sjuk eller vid annan oförutsedd händelse. Då erbjuds alltid nytt kurstillfälle till samtliga i gruppen.

Speak Dog förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda innan kursstart. Då återbetalas hela beloppet för kursen till dig.

Speak Dog förbehåller sig rätten att ställa in påbörjad kurs (kurs som redan haft ett eller fler tillfällen) vid exempelvis sjukdomsfall eller andra oförutsedda händelser. Då erbjuder vi nya kurstillfällen till kursdeltagaren i ett värdebevis via e-post eller så återbetalas den andel av kursavgiften som återstår (beroende på hur många kurstillfällen som varit) till kursdeltagaren.

Bindande anmälan:

En anmälan till kurs betraktas som bindande och att du har läst och accepterat villkoren.  

Ångerrätt:

Enligt konsumentköplagen har du rätt att ångra din anmälan inom 14 dagar från anmälan. Om du ångrar dig efter att dessa 14 dagar har passerat eller om kursen redan har börjat, är du skyldig att erlägga full avgift för kursen.

Sjukdom och närvaro:

Vid sjukdom för dig eller din hund som inträffar före kursen fås hela beloppet tillbaka med avdrag på 20% för administrativa kostnader. Detta mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.

Om du av någon anledning inte kan närvara vid ett kurstillfälle anses det tillfället vara förbrukat.  Du kan inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare eller få ekonomisk kompensation. Inga privatlektioner erbjuds för missad närvaro.


Integritetspolicy på Speak Dog's hundkurser


Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss.

Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Personuppgifter

Vi kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av faktura, och du kan alltid begära att få se vilka personuppgifter vi har i din profil. Vanligtvis är det uppgifter som e-mailadress, telefonnummer, familjemedlemmar som har varit med på kurs. Det finns även information om vilka kurser ni har gått och varit intresserad av.

Under kurstillfällena

När du går på kurs oss mig tar vi alltid bilder på hundarna som sparas. Detta läggs då och då upp på sociala medier. Det är endast bilder på hundar som läggs upp och skulle vi någon gång vilja lägga upp en bild på dig så kommer vi alltid fråga dig först.

När sparas personuppgifter?

Speak Dog lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, e-mailadresser, korrespondens i följande fall:

• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Speak Dog's aktiviteter.

• När du beställer/använder Speak Dog's tjänster och produkter.

• När du kontaktar oss och frågar om något eller visar intresse på annat sätt.

Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av information, kallelser och marknadsföring.

Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om order och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.

Ditt godkännande

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Speak Dog lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Speak Dog's köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än ansvarig på Speak Dog's.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/ Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

info@speakdog.se