Vardagslydnad

Våra kurser i vardagslydnad

Vill du aktivera och lära känna din hund på djupet, samt få till en trivsam vardag tillsammans med din hund? Behöver du tips och råd för hur du kan få din hund att uppträda som den bör i olika vardagssituationer? Då är en kurs i vardagslydnad något för er!

Planerade kursstarter för vardagslydnad

Inga inplanerade kursstarter för tillfället!

Anmäl gärna ditt intresse till oss via ett mail till info@speakdog.se!


Att gå på kurs i vardagslydnad hos Speak Dog

En kurs i vardagslydnad passar dig som har en vuxen hund över 1,5 års ålder och som vill lära dig mer om hur du får en lydig hund i alla möjliga olika vardagssituationer. Kursen är ett bra sätt att få din hund att motstå frestelser och öva upp sin impulskontroll, bli bättre på inkallning, koppelgående och lyssna bättre på dig som ägare. Du får även lära dig hur du stärker dig själv i ditt ledarskap, och hur du hanterar din hund på ett positivt men bestämt sätt. På kursen får du också lära dig vardagliga kommandon och hur du klipper klor.

Exempel på kursens innehåll

  • Kontakt och följsamhet
  • Inlärningsteorier
  • Vardagliga kommandon - efter det individuella behovet
  • Inkallning, lösträning och koppelgående
  • Hundmötesträning
  • Passivitet- och aktivitetsövningar
  • Socialisering och miljöträning - efter behov
  • Hanteringsträning och kloklippning

Upplägg för kurser i vardagslydnad

6 fysiska träffar, varav lika delar teoretiskt och praktiskt innehåll. Kurserna hålls utomhus i Vasaparken (närmaste tunnelbanestation: S:t eriksplan), så det är kläder efter väder som gäller! Instruktören har alltid med sig sittunderlag till samtliga deltagare.Efter kursens gång får alla deltagare en övningsbank skickat till sig på mail, så att man kan fortsätta träna efter kursen på egen hand. 

Privatträning i vardagslydnad

Finns det inga kursstarter som passar dig? Eller vill du istället kanske bara ha 100% fokus på dig och din hund? I så fall kan privatträning vara något för er! Då kan vi hjälpa dig att lägga upp en träningsplan där vi riktar in oss på just det som du tycker är viktigt. Kanske behöver du få hjälp och tips med någon utmaning innan det ställer till problem för dig och din hund? Klicka här för att läsa mer om privatträning!